transport
pacijenata

transport pacijenata

POLIKLINIKA FILIPOVIĆ

TRANSPORT PACIJENATA

Poliklinika Filipović obavlja transport pacijenata u zemlji i inostranstvu 24 sata dnevno sedam dana u nedjelji. Transport pacijenta možemo obaviti do bilo koje tačke u Evropi.

Transport obavljamo specijalnim ambulantnim vozilom koje je pripremljeno i za višednevno putovanje uz pratnju posebno obučene medicinske ekipe.

Za dodatne informacije i organizaciju transporta pozovite CALL Centar Poliklinike ili nas kontaktirajte putem online kontakt forme.

Poliklinika Filipović sa partnerima omogućava i transport sanitetskim avionom na sve destinacije u Evropi. Transport se vrši u pratnji edukovanog mediciskog osoblja, a avioni su opremljen potrebnom aparaturom te posjeduje sve neophodne dozvole za medicinski transport.

TRANSPORT U ZEMLJI I INOSTRANSTVU

Transport ambulantnim vozilom

Poliklinika Filipović obavlja transport pacijenata u zemlji i inostranstvu 24/7. Transport obavljamo savremenim, klimatizovanim i kompletno opremljenim namjenskim ambulantnim vozilima.

Od opreme vozilo posjeduje aparate jedinice intenzivne njege: mobilni defibrilator, mobilni monitor, mobilni respirator, O2, mobilni aspirator, Igel maska, intraoselani pištolj i ostalu neophodnu opremu. Vozilo je udobno i pripremljeno za duže transporte.

Naš medicinski tim je posebno obučen za pratnju životno ugroženih i teško povrijedjenih pacijenata. Ljekari, tehničari i sestre koji prate pacijenta posjeduju internacionalne licence za ILS (immediate Life Support) i naprednu životnu podršku (Advance Life Support).

Transport ambulantnim avionom

Poliklnika Filipović i patneri su u mogućnosti da organizuju i obave transport sanitetskim avionom do bilo koje destinacije u Evropi i svijetu.

Za dodatne informacije i organizaciju transporta pozovite CALL Centar Poliklinike +382 20 618 050 ili nas kontaktirajte putem OnLine kontakt forme.

Pratite nas na našoj Facebook stranici!